“Drafti 2021” do të zhvillohet “On line”

Drejtuesit e NBA-s, përmes një komunikate zyrtare, kanë bërë me dije se “Drafti 2021”, ku do të përzgjidhen basketbollistët e rinj do të zhvillohet më 18 nëntor dhe i njëjti do të organizohet “on-line”, me një video-konferencë, për shkak të pandemisë.

Do të jetë komisioneri Adam Silver ai që do të drejtojë draft-in me zgjedhjet e raundit të parë, ku të gjithë lojtarët do të jenë të lidhur “on-line”. Ndërsa raundin e dytë do ta organizojë zv.komisioneri Mark Tatum.

LEXO EDHE:

Back to top button