Drita dërgon kërkesën e tretë në selinë e UEFA-s


Skuadra e Dritës, kampionia e Kosovës, ka bërë edhe kërkesën e tretë për zhvillimin e ndeshjes ndaj Linfieldit. Feti Murseli, drejtori i klubit nga Gjilani ka zbuluar kërkesat e Dritës për UEFA-n.

“Kërkesa e vetme është që të zhvillohet ndeshja. Neve na është bërë e padrejtë. Vendimi ka qenë subjektiv. Jemi dëmtuar. Autoritetet kanë vendosur të kthehemi në Kosovë. Në momentin e parë kemi kërkuar që ndeshja të zhvillohet pas tri ditësh, por prap përgjigjja ka qenë e njëjtë. Në kërkesën e dytë kemi kërkuar që ta zhvillojmë ndeshjen me juniorë, që po ashtu u refuzua. Dje e kemi bërë edhe një kërkesë që takimi mes Legias dhe Linfield të shtyhet, që ne ta luajmë ndeshjen. Tani jemi në pritje”, tha mes tjerash Murseli për mediat në Kosovë.

LEXO EDHE:

Back to top button