E keni secili në makinë, por nuk ju ka shkuar ndërmend asnjëherë për funksionin e këtij kapaku

E keni secili në makinë, por nuk ju ka shkuar ndërmend asnjëherë për funksionin e këtij kapaku

Videot e njerëzve që hapnin tapën e vogël në pjesën e poshtme të derës së makinës u bënë shpejt virale, pasi shumica e tyre as që e dinin që kjo tapë ekzistonte.

Videoja në TikTok, e cila tregon një vrimë në derën e makinës duke u hapur, është parë më shumë se dy milionë herë dhe ka mbledhur 1.7 milionë pëlqime.

Nuk më besohet se po e shoh këtë për herë të parë në jetën time”, është një nga komentet tipike për këtë video virale. Domethënë, pas reshjeve të mëdha të shiut ose larjes së makinës, brenda derës grumbullohet ujë, të cilin mund ta lëshoni përmes vrimës së lartpërmendur.

 

LEXO EDHE:

Back to top button