E lodhur nga reagimet e shumta të ndjekësve, Selena Gomez merr vendimin e papritur!

E lodhur nga reagimet e shumta të ndjekësve, Selena Gomez merr vendimin e papritur!

Mediat sociale mund të jenë  mizore ndaj personazheve dhe fytyrave të njohura publike. Është një urrejtje që ka lindur vitet e fundit dhe tashmë duket se ka pak kontroll.

Një nga personat që ka pësuar më shumë është artistja Selena Gomez. Ajo ka pas vetes një turmë fansash, por edhe ‘urrejtësish’.

Nga ana tjetër, konflikti mes Izraelit dhe Hamasit po rrit ndjeshmërinë e përdoruesve. Dhe Selena ka qenë një nga këngëtaret që ndau shqetësimin dhe dhimbjen e saj për atë që po ndodhte.

E lodhur nga reagimet e ndjekësve, Selena Gomez merr vendimin e papritur

“Njerëzit që torturohen dhe vriten ose çdo akt urrejtjeje ndaj çdo grupi, është e tmerrshme. Ne duhet të mbrojmë të gjithë njerëzit, veçanërisht fëmijët, dhe të ndalojmë dhunën përgjithmonë”, shkroi ajo përmes një postimi.

Megjithatë, ajo ishte gjithashtu e vetëdijshme se kjo nuk do t’i ndihmonte askujt, pavarësisht se sa shumë u përpoq.

“Më vjen keq nëse fjalët e mia nuk do të jenë kurrë të mjaftueshme për të gjithë. Thjesht nuk mund të duroj të lëndohen njerëz të pafajshëm. Kjo është ajo që më bën të sëmurë. Do të doja të mund ta ndryshoja botën. Por një postim nuk do të bëjë atë”, shtoi ajo.

Kritikat që ka marrë, duke qenë gruaja me më shumë ndjekës në Instagram ku numëron 430 milionë ndjekës, kanë bërë që ajo të marrë një vendim.

“Do të bëj një pushim dhe do të fshij Instagramin tim. Kam mbaruar. Nuk mbështes asnjë nga ato që po ndodhin”, ka shkruar ajo.

LEXO EDHE:

Back to top button