Filloi mësimi me prani fizike të nxënësve

Në shkollat fillore dhe të mesme në Maqedoninë e Veriut sot fillon gjysmëvjetori i dytë.

Pas një muaji pushim, i zgjatur, nxënësit do t’i kthehen gjysmës së dytë të vitit shkollor me prani fizike por duke zbatuar protokolle anti-Kovid.

LEXO EDHE:

Back to top button