Foto që do t’ju bëjnë të dëshironi të udhëtoni menjëherë në Zvicër

Foto që do t'ju bëjnë të dëshironi të udhëtoni menjëherë në Zvicër

Gjelbërim, male dhe fshatra që duken si nga një përrallë – Zvicra është padyshim një vend që ia vlen ta shihni të paktën një herë në jetë.

Për shumë, Zvicra është një vend që duhet ta vizitojnë të paktën një herë në jetë, dhe për disa, ky është vendi ku ata madje duan të shpërngulen.

Dhe ka arsye shumë të mira për të dyja.

Peizazhet surreale dhe kushtet e mira të jetesës janë vetëm një pjesë e gjërave që e bëjnë Zvicrën një nga destinacionet më tërheqëse në botë.

Disa foto turistësh që do t’ju bëjnë të dëshironi të paketoni valixhet dhe të shkoni menjëherë në Zvicër:

“Kjo është macja që më tregoi rrugën kur humba pranë Grindelwald, Zvicër”.

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-02.jpg

Një tabelë që ka tuba metalikë përmes të cilëve mund të shihen malet përreth, së bashku me emrat e tyre

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-03.jpg

Dreka në Lauterbrunnen në Zvicër

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-04.jpg

Hyrja në një observator nënujor në një liqen në Zvicër

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-05.jpg

“Pamje nga tarraca ime në Zvicër.”

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-06.jpg

“Si duket ecja në Zvicër”.

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-07.jpg

“Në banjën e hotelit ku po qëndroj ka qenë edhe një top gome”.

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-08.jpg

“Aftësitë e shoferëve në Zvicër janë mbresëlënëse”.

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-09.jpg

Sheshi i lojërave në aeroportin e Cyrihut është si një aeroport në miniaturë.

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-10.jpg

“Unë kurrë nuk kam parë diçka të tillë më parë – është një ‘hotel bimësh’ ku ka një serë të madhe ku njerëzit sjellin bimët e tyre në dimër.”

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-11.jpg

Policia shpëton një mjellmë që endej në autostradë

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-12.jpg

“Makina shitëse e qumështit në një fshat malor zviceran”.

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-13.jpg

“Mëngjesi në Zvicër”.

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-14.jpg

“Një ditë e zakonshme në një fshat zviceran”.

fotki-poradi-koi-kje-posakate-vednash-da-odite-vo-shvajcarija-15.jpg

LEXO EDHE:

Back to top button