Georgievski tregon se cili është hapi i parë që duhet të ndërmerret për t’u ulur çmimet e produkteve

Georgievski tregon se cili është hapi i parë që duhet të ndërmerret për t’u ulur çmimet e produkteve

Rryma më e lirë është vetëm një hap drejt produkteve më të lira të bukës, thotë nënkryetari i Lidhjes së Odave Ekonomike, Goran Georgievski, në emisionin “Magazina Ekonomike”.

“Ky është një hap, ku dhjetë për qind duhet të stabilizohen dhe të ulin çmimet e bukës dhe të atyre produkteve ushqimore që janë baza e konsumatorëve. Hapat më të vështirë janë çmimi i lartë i lëndëve të para që marrin pjesë në prodhimin e atyre produkteve bazë. Duhet të ndikojmë në ato gjëra dhe atëherë do të kemi kushte më serioze për ulje më të madhe të çmimeve të produkteve”, tha Georgievski./ Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button