Gjendja nëpër pikat kufitare

Gjendja nëpër pikat kufitare

Në pikën kufitare Bogorodicë sot në mëngjes pritja për dalje nga shteti është rreth 30 minuta, ndërsa në vendkalimin kufitar Tabanovc për hyrje është rreth 40 minuta deri në një orë, njoftojnë nga Unioni i Automjeteve të Maqedonisë.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka vonime për hyrje dhe dalje nga vendi

LEXO EDHE:

Back to top button