Gjermania fut në listën e kuqe edhe Brukselin – ALSAT-M


Brukseli është shënjestra e fundit e një paralajmërimi udhëtimi nga qeveria gjermane, për shkak të rritjes së rasteve të koronavirusit atje.

“Kjo do të thotë se çdo udhëtar i ardhur kohët e fundit nga Brukseli është i detyruar të nënshtrohet një testi COVID-19 dhe të hyjë në karantinë derisa të dalë një rezultat negativ”, tha qeveria.

Paralajmërimi nxitet kur një rajon regjistron më shumë se 50 infeksione të reja për 100 000 banorë, në një periudhë shtatëditore.

LEXO EDHE:

Back to top button