Gjobiten 229 vozitës në Shkup, 44 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (16.02.2021) ka vazhduar me aksionet e shtuara në trafik me çrrastë vetëm në territorin e Shkupit ka shqiptuar 229 gjoba, dhe atë: 44 për tejkalim të shpejtësisë, 17 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 12 për përdorim të telefonit celular. Janë shqiptuar 5 gjoba për kalim në të kuqe në semaforë, 6 masa për vozitësit fillestar, 7 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 53 për parkim të parregullt.

LEXO EDHE:

Back to top button