Google Play ka ofruar ndryshime të mëdha që kanë të bëjnë me rishikimet e aplikacioneve

Google në kuadër të qyqani të aplikacioneve – ka ofruar ndryshime të mëdha që kanë të bëjnë me rishikimet e aplikacioneve dhe që janë pritur prej kohësh.

Kështu përdoruesve të dyqanit Google Play, në të ardhmen do t’ju tregohet rishikimi, që konsiderohet si relevant për pajisjen që e përdorin – nga telefonat Android, tabletët, Android Auto e pajisjet e tjera, transmeton Telegrafi.

Në seksionin e Google Play Store, që sjell këto rishikime – tani do rangohen aplikacionet bazuar në këto rishikime.

Është e nevojshme të theksohet që rishikimet në Play Store do të bazohen në llojin e pajisjes, por jo edhe modelin

LEXO EDHE:

Back to top button