Greqia do të mbyllë kufijtë për 48 orë

Greqia do të mbyllë kufijtë për 48 orë

Greqia do të mbyllë kufijtë për 48 orë si pasojë e një greve nga punëtorët e shërbimit doganor grek. Të mbyllura do të jenë të gjitha pikat kufitare me vendet fqinje, përfshi edhe Maqedoninë e Veriut.

Mbyllja e kufijve hyn në fuqi nga data 2 prill 2024, me fillim në ora 6 të mëngjesit e deri më 4 prill, në ora 06 të mëngjesit.  Kalimi i kufirit do të lejohet vetëm për këmbësorët, pa bagazhe dhe për personat me probleme serioze shëndetësore.

LEXO EDHE:

Back to top button