Hidhet poshtë kallëzimi kundër Arafat Muaremit

Hidhet poshtë kallëzimi kundër Arafat Muaremit

Prokuroria për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit ka konstatuar se nuk ka bazë në kallëzimet penale kundër ish drejtorit të Policisë Financiare, Arafat Muaremi dhe një të punësuari tjetër në këtë institucion, të ngritura në rrugë anonime mbi dyshimet për mosveprim në kallëzime anonime. Hetuesit i ka rezultuar se nga materialet e konfiskuara për vitin 2018, 2019 dhe 2020 nuk ka dëshmi të cilat çojnë deri vërtetimi i veprës penale. për këto arsye, prokurori përkatës ka hedhur poshtë kallëzime penale duke konstatuar mungesën e elementeve për vepra penale nga të kallëzuarit. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button