Historia e vërtetë e fotove më të famshme në botë

Nuk ka njeri që nuk e njeh sfondin nga Windows XP. Por pak njerëz e dinë se kjo foto quhet Bucolic Green Hills dhe se është realizuar nga fotografi Charles O’Rear i cili më pas punonte për National Geographic.

Kjo video ju përcjell rrëfimet pas fotove më të famshme në botë, të cilat i shohim shpesh, por nuk e dimë se çfarë kuptimi kanë në të vërtetë.

LEXO EDHE:

Back to top button