300 kilometra në orë, 400 euro gjobë për 24 vjeçarin nga Tetova

Gjatë ditës së djeshme (18.02.2021) policia rrugore në ka zbuluar dhe sanksionuar 24 vjeçarin B.J. nga Tetova i cili ka drejtuar makinën e tipit “BMV” me targa të Tetovës. B.J. diku rreth orës 12:30 në autostradën Gostivar-Tetovë ka lëvizur me shpejtësi prej 300 kilometra në orë, dhe më pas videon e ka publikuar në rrjetin “Tik-Tok”.
24 vjeçari do të gjobitet në bazë të nenit 36 alineja 3 nga Ligji për siguri në trafik i cili për këtë vepër parasheh gjobë në vlerë prej 400 euro dhe marrjen e lejes për vozitje për një vit.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button