Hyrja e ASH-së në Qeveri, në koordinim me Ahmetin, për ta qetësuar “grupin e zjarrit”

Hyrja e ASH-së në Qeveri, në koordinim me Ahmetin, për ta qetësuar “grupin e zjarrit”

Bekim Sali, në emisionin e sontëm Programi 200 në Alsat M, i pyetur në cilësinë e nënkryetarit të Alternativës nga gazetarja Semra Musai në lidhje me përfshirjen e Aleancës në qeveri, tha se ende nuk kemi deklaratë të prerë nga Alenca, për përfshirjen e tyre në qeveri.

“ Cilat janë rrethanat dhe arsyet për zgjerimin e kësaj shumice, a është qetësimi i “grupit të zjarrit” në BDI, pasi që nuk kemi deklaratë të prerë nga Alenaca, se a janë të interesuar dhe për çfarë arsye mund të jenë të interesuar të jenë pjesë e shumicës parlamentare. Duke patur parasysh se ata kanë thënë se do të përkrahin çdo ndryshim  i cili është në interes të integrimeve evropiane”, tha Bekim Sali.

Ai gjithashtu theksoi se ndoshta është mirë të deklarohen se mos ndoshta kjo është një “ballo” e luajtur me kryetarin e BDI-së, për ta qetësuar grupin e zjarrit./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button