A do të ndërpriten manipulimet me terapitë në Klinikën e Onkologjisë? Sali: Prokuroria të hapë lëndë

A do të ndërpriten manipulimet me terapitë në Klinikën e Onkologjisë? Sali: Prokuroria të hapë lëndë

Në paraqitjen e tij sonte në Programi 200 në Alsat M, ministri i Shëndetësisë Bekim Sali , tha se prokuroria duhet të ngrejë lëndë në rastin e Klinikës së Onkologjisë me manipulimet që janë bërë me terapitë.

“Ky është rast konkret dhe prokuroria duhet të ngrejë lëndë dhe ta trajtojë këtë rast. Unë nuk kam shkuar në Klinikë, por i kam kërkuar drejtorit që të jepë dorëheqje, tha ministri.

Ai theksoi edhe vërejtjet e Ministrisë për këtë Klinikë janë të këtyre tre viteve të fundit, por që siç tha ministri është material i mjaftueshëm për prokurorinë./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button