Sali: Raporti për hemoflitrimin në “Zhan Mitrev” në fazë të fundit

Sali: Raporti për hemoflitrimin në “Zhan Mitrev” në fazë të fundit

Skandali në klikën Zhan Mitrev, ishte një temë që u diskuta sonte në Programi 200, në Alsat M. I pyetur për  këtë rast, ministri tha se në Zhan Mitrev janë trajtuar 620 raste me hemofiltrim, neve na  duhej një metodologji  me të cilën do t’i skanonim të gjitha rastet, për të krijuar një pasqyrë të përgjithëshme se çka ka ndodh në këtë klinikë.

“Ministria është e lidhur me Inspektoratin sanitar, me Mall med, me odën e mjekëve dhe një komision të cilin e formova, enkas për infeksionet intra-hospitale. Neve na duhet pesë lëndë t’i përmbledhim në një raport të përgjithshëm, i cili do të jetë publik”, tha Bekim Sali.

Ministri u shpreh optimist, pasi që sipas tij në mënyrë profesionale po e zhivllojnë të gjitha grupet e punës, që kanë të bëjnë me shëndetësinë./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button