Italia përfshihet nga moti i keq, një i vdekur dhe një i zhdukur deritani

Italia përfshihet nga moti i keq, një i vdekur dhe një i zhdukur deritani

Një i vdekur dhe një i zhdukur është ky bilanci i deritanishëm si pasojë e daljes nga shtrati të lumit Lamone që derdhet në rajonin e Bolonjës të Italisë, për shkak të reshjeve të vazhdueshme. Në orët e para të mëngjesit lumi Lamone ka dalë nga shtrati për shkak të reshjeve të pandërprera dhe motit të keq që ka prekur zonën. 60 familje janë evakuuar nga shtëpitë e tyre, ndërsa qarkullimi i trenave, në Bolonja dhe Ferrara, është ndërprerë. Kryetarët e zonave të përmbytura këshilluan banorët të mos dalin nga shtëpitë e tyre.

LEXO EDHE:

Back to top button