Ja sa litra shi kanë rënë dje

Ja sa litra shi kanë rënë dje

Në 24 orët e kaluara më shumë reshje të shiut ka pasur në Krushevë, ndërsa në Shkupi është në vendin e katër sipas matësve të Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike.

Deri ora 08:00 në Krupev ka rënë 28 litra shi për metër katror. Në Topolçan janë matur 12, në Berovë 11, në Shkup 8, në Tetovë dhe Kodrën e Diellit 4, ndërsa në Mavrovë 3.

Moti sot do të jetë i ndryshueshëm dhe me reshje lokale të shiut.

LEXO EDHE:

Back to top button