Janë regjistruar 1.212.339 persona, 378.033 amvisëri dhe 516.787 banesa

Që nga fillimi i procesit të regjistrimit e deri mbrëmë në ora 20:00 janë regjistruar gjithsejtë 1.212.339 persona, 378.033 amvisëri dhe 516.787 banesa, njoftoi Enti Shtetëror i Statistikës. Ndërkohë mundësin për vetë-regjistrim në diasporë e kanë shfrytëzuar 193.982 persona.

- Advertisements -

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut që zyrtarisht filli me 5 shtator do të zgjas deri më 30 shtator.

LEXO EDHE:

Back to top button