Janë shfaqur video të GTA 6!

Mbi 90 video të ndryshme të lojës së lojës së re “GTA 6” po shpërndahen në YouTube dhe rrjete të tjera sociale.

Take-Two ka konfirmuar për The Verge se videoklipet e zbuluara GTA 6 të publikuara më 18 shtator janë autentike dhe ka kërkuar që ato të fshihen nga të gjitha burimet.

Në të njëjtën kohë, të gjithë ata që në mënyrë të paautorizuar kanë ngarkuar videot në kanalet e tyre, përmes të cilave ato janë shpërndarë në të gjithë internetin, do të marrin një padi ose do të përballen me pasoja të caktuara në ndonjë mënyrë tjetër, tha kompania.

Janë zbuluar më shumë se 3 gigabajt video materiale, rreth 90 klipe, të cilat janë përhapur në YouTube dhe rrjete të tjera sociale, dhe përgjegjësit për këtë rrjedhje kanë njoftuar se së shpejti do të publikojnë kodet burimore “GTA 5” dhe “GTA 6”. , konstruksione testimi dhe më shumë materiale shtesë. Kjo rrjedhje ka qenë e lidhur me hakimin e Uber nga një javë më parë, por lidhja nuk është konfirmuar për momentin.

Rrjedhja tashmë duket se përmban disa nga kodet burimore të lojës, gjë që mund të jetë një problem i madh për Rockstar. Rrjedhja e kodit burim është një rrezik sigurie, kështu që kompania e merr atë shumë seriozisht. Është një nga arsyet pse Half-Life 2 u vonua në fillim të viteve 2000, dhe hakimi i fundit i CD Projekt Red krijoi një vonesë të madhe në patch-in dhe zgjerimin pas lëshimit për Cyberpunk 2077. Është e mundur që kjo rrjedhje të bëjë që Grand Theft Auto VI të vonohet gjithashtu.

Çfarë shihet në videot “GTA 6”?

Videot e disponueshme në internet tregojnë saktësisht atë që ajo priste. Shihen dy personazhet kryesore në lojë, shihen pjesë të Vice City, një pamje tregon një gjuajtje mekanike të përmirësuar dhe një tjetër një sistem të përmirësuar të plaçkitjes.

Shumë nga fotot shfaqin menunë e korrigjimit të lojës (të shfaqur qartë) dhe ndërsa grafika duket e përmirësuar në krahasim me GTA V, vlen të përmendet se kjo është një ndërtim para alfa, kështu që nuk është hekurosur ende. fundi dhe se ajo pjesë është ende te vish. Shumë aspekte të lojës mund të ndryshojnë nga tani deri në fillim.

YouTube, Twitter, Reddit dhe Discord janë përmbytur me klipe të GTA 6 që konfirmojnë raportet e mëparshme se loja do të shfaqë një personazh femër të luajtshëm në të njëjtin nivel me protagonistët meshkuj për herë të parë ndonjëherë.

Videoja e Vice City Metro dhe të tjera konfirmojnë gjithashtu thashethemet e publikuara më parë se “GTA 6” do të zhvillohet në një kopje virtuale të qytetit të Majamit, pra në një qytet që të kujton shumë Majamin. Materiali video zbulon gjithashtu se loja është testuar në konzollat ​​PlayStation, por edhe në konfigurime PC me grafikë RTX 3060 Ti dhe RTX 3080, pra në “makina jo më të vjetra se dy vjet”.

Aktualisht, Take-Two dhe Rockstar po merren me heqjen e videove dhe ndjekjen penale të atyre që i kanë shpërndarë, kështu që shumë prej tyre tani kanë mesazhin “Kjo video nuk është më e disponueshme për shkak të një pretendimi për të drejtën e autorit nga Take 2 Interactive”. Kjo detyrë do të jetë mjaft e vështirë, por pritet që të gjitha videot të hiqen përsëri.

GTA 6, nëse duhen besuar thashethemet e mëparshme, është të paktën dy vjet larg publikimit dhe duhet të dalë ose në fund të vitit 2024 ose gjatë vitit 2025.

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button