Janevska: Ne e mbështesim grevën

Në emisionin “Programi 200” në Alsat, Vesna Janevska, nga VMRO-DPMNE-ja dhe kryetare e Komisionit për Arsim, tha se VMRO-ja e përkrah grevën dhe e mbështesin fuqishëm.

“Ne e kemi mbështetur grevën dhe e mbështesim fuqishëm, dje pardje anëtarë të qeverisë, zëdhënësi i qeverisë na akuzoi për një lloj politizimi të grevës ku e mohoj fuqishëm që nuk është kështu sepse ajo është e vazhdueshme në politikat tona dhe me të drejtë të plotë i përkrahim mësimdhënësit dhe për këtë kam shumë argumente”, tha Janevska. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button