Jep dorëheqje drejtori i ndërmarrjes “Parqe dhe Gjelbërime”

Jep dorëheqje drejtori i ndërmarrjes “Parqe dhe Gjelbërime”

Zuhejr Rexhepi është dorëhequr nga posti i drejtorit të ndërmarrjes “Parqe dhe Gjelbërime” në Shkup.

“Për shkaqe shëndetësore sot parashtrova dorëheqje nga funksioni drejtor në NP Parqe dhe Gjelbërime. E falënderoj kryetaren Arsovska për besimin dhe mundësinë e dhënë, por shëndeti është më i rëndësishëm se çdo funksion. Udhëheqesis së re i dëshiroj punë të mbarë dhe të suksesshme”, ka shkruar Rexhepi.

Rexhepi në këtë detyrë erdhi me propozim të kreut të komunës së Sarajit, Blerim Bexheti pas marrëveshjes për koalicionim me kryetaten e Shkupit, Danela Arsovskën.

LEXO EDHE:

Back to top button