Jep dorëheqjen ministri i Mbrojtjes në Ukrainë

Jep dorëheqjen ministri i Mbrojtjes në Ukrainë

Ministri i Mbrojtjes në Ukrainë, Oleksi Reznikov i ka paraqitur dorëheqjen presidentit të vendit Volodymyr Zelensky.

Pas skandalit të korrupsionit që shpërtheu disa ditë më parë dhe që çoi në largimin e shumë zyrtarëve nga kjo ministri, tashmë është dhe radha e titullari të këtij institucioni që të largohet.

“Ne mbajmë pozicionet tona. Ju faleminderit të gjithëve për mbështetjen dhe kritikën konstruktive. Ne nxjerrim përfundime. Ne vazhdojmë reformat. Edhe gjatë luftës. Ne po forcojmë mbrojtjen dhe po punojmë për fitore. Lavdi Ukrainës”, shkruan Reznikov.

LEXO EDHE:

Back to top button