Johnson: BM do të jetë e hapur, bujare dhe e prirur për bashkëveprim të jashtëm

Kryeministri britanik Boris Johnson e përshëndeti sot daljen e Britanisë së Madhe nga tregu i vetëm europian si një moment të pabesueshëm.

- Advertisment -

“Është një kohë e mahnitshme. Ne kemi lirinë tonë në duart tona dhe na takon neve ta shfrytëzojmë në maksimum atë”, tha ai në fjalimin e tij të Vitit të Ri.

Johnson siguroi duke se vendi i tij do të ishte i hapur, bujar dhe me prirje bashkëveprimi të jashtëm.

LEXO EDHE:

Back to top button