“Kamp Nou”, gati të kthehet në qendër masive vaksinimi

Stadiumi “Kamp Nou”, po mendohet si një opsion i mundshëm për vaksinimin masiv kundër “COVID 19” të njerëzve në Katalonjë. Përzgjedhja e stadiumit “Kamp Nou” nuk bëhet vetëm prej lehtësirave që ai krijon prej hapësirave të konsiderueshme, por bëhet edhe për vetë simbolikën që ai ka për popoullatën e Katalonjës dhe në këtë formë mendohet se numri i atyre që do të pranojnë të vaksinohen të jetë më i lartë, vetëm prej vendit ku do të bëhet vaksina

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button