Kështu duhet të kujdeseni për lulet në verë

Kështu duhet të kujdeseni për lulet në verë

Ju do të niseni me pushime? Por a keni menduar për bimët tuaja? Cilat janë masat paraprake që duhen marrë në mënyrë që lulet tuaja të qëndrojnë të shëndetshme? Këtu janë disa këshilla për të shmangur surprizat e pakëndshme.

Mirëmbajtja e bimëve është një çështje serioze. Një hap i gabuar dhe pasojat mund të jenë fatale.
Si ti ruani bimët jeshile kur është e nxehtë? Si ti ruani ato kur ju shkoni me pushime?

Kujdesuni për bimët tuaj në mungesë

Mbi të gjitha, mos harroni se bimët e shëndetshme janë më rezistente ndaj mungesës suaj. Pra, para se të shkoni, siguroni kujdesin e duhur për lulet duke i spërkatur dhe duke i ujitur. Ky trajtim natyror do ta mbrojë lulen nga insektet dhe nga sëmundjet.

Më pas që çdo lule të lulëzojë e shëndetshme ka nëvojë për sasinë e duhur të ujit dhe dritës. Errësira është një armik i njohur i bimëve. Kësht që lërini bimët në një cep me dritë natyrale dhe jo në diell.

LEXO EDHE:

Back to top button