Këta janë 10 emrat më të bukur për fëmijë në 2021

Këtë vit, emrat më të njohur për fëmijë janë shumë të ngjashëm me më të njohurit në 2020.

- Advertisements -

Për vajza:

1.     Sophia

2.     Olivia

3.     Amelia

4.     Lily

5.     Isla

6.     Ava

7.     Mia

8.     Aria

9.     Freya

10. Isabella

Për djem:

11. Muhammad

12. Noah

13. Oliver

14. Arthur

15. Leo

16. Freddie

17. George

18. Theo

19. Charlie

20. Jack

Gjithashtu emrat e vjetër kanë filluar të rikthehen në modë dhe këto janë:

Violet,Adelaide,  Audrey dhe për djem Ezra, Atticus dhe  Eli.

LEXO EDHE:

Back to top button