Kim Kardashian e ftuar nderi në Shtëpinë e Bardhë, diskutim mbi reformën në drejtësi penale

Kim Kardashian e ftuar nderi në Shtëpinë e Bardhë, diskutim mbi reformën në drejtësi penale

Kim Kardashian, ylli i televizionit dhe sipërmarrëse, mori pjesë në një ngjarje për të diskutuar reformën në drejtësi penale me zëvendëspresidenten Kamala Harris në Shtëpinë e Bardhë në Washington, më 25 prill. Biseda erdhi një ditë pasi Presidenti Joe Biden fali 11 persona dhe shkurtoi dënimet e pesë të tjerëve që ishin të dënuar për vepra jo të dhunshme në lidhje me drogën.

Forumi përfshinte disa njerëz që u falën të mërkurën – Jason Hernandez, Bobby Darrell Lowery, Jesse Mosley dhe Beverly Holcy – të cilët diskutuan përvojat e tyre me sistemin e drejtësisë. Të gjithë kanë nisur biznese ose organizata joqeveritare në komunitetet e tyre pas burgosjes, shkruan CNN.

“Unë jam një besimtare e madhe në fuqinë e redemimit”, tha Harris në ngjarje. “A nuk është shenjë e një shoqërie civile që ne u lejojmë njerëzve një mënyrë për të fituar rrugën e tyre mbrapsht dhe u japim mbështetjen dhe burimet që u nevojiten për këtë?”.

LEXO EDHE:

Back to top button