Kodi Zgjedhor, Zaev: Do të mbështesë gjithçka që vendosin deputetët

Kodi Zgjedhor do ta pasqyrojë mendimin e ekspertëve dhe kandidatëve të pavarur – tha kryetari i LSDM -së Zoran Zaev, pas reagimeve publike se numri i nënshkrimeve që kandidatët e pavarur duhet ta mbledhin që të mund të marrin pjesë në zgjedhjet lokale po rritet. Zaev thotë se do të mbështesë gjithçka që vendosin deputetët. Presidenti Stevo Pendarovski dje tha se nuk do ta nënshkruajë dekretin e Kodit Zgjedhor, nëse votohet në formën në të cilën është dorëzuar.

- Advertisements -

 

LEXO EDHE:

Back to top button