Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet në kushte dimërore

Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet në kushte dimërore

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore.

Në rrugë të caktuara rrugore që kalojnë nëpër gryka dhe prerje, është e mundur paraqitja e rrëshqitjeve më të vogla.

Intensiteti i qarkullimit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

LEXO EDHE:

Back to top button