Konsumon një litër lëng limoni në kohë rekord, amerikani synon të fitojë Guinness!

Konsumon një litër lëng limoni në kohë rekord, amerikani synon të fitojë Guinness!

Një burrë nga Idaho piu një litër lëng limoni për 13.64 sekonda, duke fituar një titull të mundshëm të rekordeve botërore Giness dhe një dhimbje barku të pakëndshme. David Rush, i cili ka thyer më shumë se 250 Rekorde Botërore dhe aktualisht mban 164 tituj, më parë mbante titullin për kohën më të shpejtë për të pirë 1 litër lëng limoni në 16.5 sekonda. Përpjekja e fundit e Rush, e cila ende duhet të shqyrtohet dhe miratohet nga Rekordet Botërore Guinness, do ta çonte atë në 165 rekorde të njëkohshme botërore. Ai synon të mbajë më shumë rekorde nga kushdo në botë, një qëllim që kërkon që ai të mbajë të paktën 183. /Alsat.mk

 

LEXO EDHE:

Back to top button