Kontrollet në trafik, MPB-ja sanksionon 52 këmbësorë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (18.02.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik, me çrrastë vetëm në territorin e Qytetit të Shkupit ka shqiptuar 216 gjoba dhe atë: 29 për mosrespektim të shpejtësisë, 52 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve, 5 gjoba për ngasje të makinës pa patentë shoferi. Gjatë ditës së djeshme policia rrugore ka shqiptuar edhe 13 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 5 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara dhe 66 gjoba të tjera për parkim të parregullt.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button