Kryesia e gjerë e BDI-së, mungojnë ministra e krerë degësh të “1 anëtar 1 votë”

Kryesia e gjerë e BDI-së, mungojnë ministra e krerë degësh të "1 anëtar 1 votë"

Nesër pritet të mbahet mbledhja e Këshillit Qendror të BDI-së.

Ndër emrat që pritet të votohen në kryesinë e gjerë, e cila duhet të përfshijë 33 anëtarë, Alsat mëson nga burimet se bëjnë pjesë, Ramiz Merko, Jeton Shaqiri, Fatmir Dehari, Kreshnik Bekteshi, Ardita Dan, Talat Xhaferi, Nevzat Bejta, Saranda Imeri, Bilen Salihu, Besnik Emshiu, Faton Ahmeti, Teuta Arifi, Xhevat Ademi, Resi Abdurahmani, Bajram Rexhepi, Blerim Bexheti, Shëngjyl Beqiri, Izet Mexhiti, Artan Grubi, Bujar Osmani, Visar Ganiu, Ridvan Ibrahimi, Ejup Abazi, Arian Daci, Erkan Arifi, Arbër Ademi, Mirsad Ibrahimi, Shaban Memeti, Xhemil Qamili, Emir Sulejmani, Artin Spahiu dhe Arbana Pasholli.

Prej ministrave, në këtë kryesi deri tani nuk shfaqen emrat e dy ministrave Fatmir Besimi e Naser Nuredini.

Po ashtu, nuk bëjnë pjesë as zv ministri Nazim Bushi dhe as kryetarët e degës së Gostivarit, Vrapçishtit, Tearcës e Bërvenicës, të zgjedhur sipas parimi “një anëtar një votë”.

Krerët e fundit të degëve ishin zgjedhur sipas parimit një anëtar një votë./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button