​Mustafi: Zgjidhja e çështjes së Luginës është në tavolinën e Uashingtonit

​Mustafi: Zgjidhja e çështjes së Luginës është në tavolinën e Uashingtonit

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi teksa ka publikuar një fotografi në rrjetin social Facebook me të deleguarin amerikan për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, ka shkruar se, zgjidhja e çështjes së Luginës së Preshevës është në tavolinën e Uashingtonit.

“Miqësia me SHBA është e përhershme dhe e përjetshme. Lugina e Preshevës është në fokus u nënvizua në takim me të deleguarin amerikan për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar”, ka shkruar mes tjerash Mustafi.

“Zgjidhja e çështjes së Luginës së Preshevës është në tavolinën e Uashingtonit. Miqësia me SHBA është e përhershme dhe e përjetshme. Lugina e Preshevës është në fokus u nënvizua në takim me të deleguarin amerikan për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, njëkohësisht zëvëndës-ndihmës i Sekretarit Amerikan të Shtetit”, ka shkruar Mustafi.

LEXO EDHE:

Back to top button