Kufijtë tokësorë të Greqisë mbeten të mbyllur edhe për dy javë


Qeveria greke ka shtyrë për dy javë vendimin për mbylljen e kufijve tokësorë me shtetet e treta, si dhe masat për kufizim të lidhjes tokësore me Maqedoninë e Veriut dhe me Shqipërinë, njoftoi zëvendësministri grek  për Mbrojtje Civile, Nikos Hardaljas.

Vendimi i fundit i qeverisë greke për ndërprerje të lidhjes tokësore me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut skadon me 31 gusht, kurse sipas vendimit të fundit i njëjti do të zgjasë deri me 15 shtator.

LEXO EDHE:

Back to top button