Kuponi fiskal rus, Kovaçevski kërkon falje

Kuponi fiskal rus, Kovaçevski kërkon falje

Kryeministri Dimitar Kovaçevski kërkoi falje për kuponin fiskal rus, sipas tij ai që punon dhe gabon.

“Nuk ua marr për të madhe, sepse ai që punon dhe gabon. Njerëzit që kanë punuar, që kanë montuar videon kanë shfrytëzuar një incizim që e kanë montuar në video, ja unë në emër të tyre do të kërkoj falje në emër të atyre që në mënyrë profesionale punojnë në montimin e videove”, tha Kovaçevski.

LEXO EDHE:

Back to top button