Kur do ta shihni se për çfarë shërben vrima shtesë në atlete, do ta përdorni vazhdimisht

Kur do ta shihni se për çfarë shërben vrima shtesë në atlete, do ta përdorni vazhdimisht

Shikoni se si ky djalosh lidh lidhëset dhe do ta keni të qartë përse shërben vrima shtesë në atlete.

Asgjë e vështirë dhe kërkuese, megjithatë interesante.

Rrjetet sociale na kanë sjellë shumë këshilla dhe truqe interesante që ia vlen të provohen.

Djaloshi të cilin e shihni në këtë video përdor atë vrimë për të lidhur lidhësen në mënyrë specifike, për të qëndruar thembra fuqishëm në atlete.

Kjo mënyrë lidhjeje është paraparë për vrapim dhe do të vëreni që atë vrimë shtesë e kanë vetëm atletet për vrapim.

Sigurisht që vendosja e lidhëseve mund të bëhet në mënyrë atraktive dhe kështu edhe të hijeshohen më shumë atletet.

LEXO EDHE:

Back to top button