Kuvend, vazhdon debati për emërimin e Penovit për ministër të Vetëqeverisjes Lokale

Kuvend, vazhdon debati për emërimin e Penovit për ministër të Vetëqeverisjes Lokale

Sot në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut duhet të vazhdojë seanca e 88-të, ku do të debatohet për emërimin e Risto Penovit për ministër të Vetëqeverisjes Lokale dhe për zgjedhjen e gjyqtarëve kushtetues.

Propozimi që Penov të jetë ministër i Vetëqeverisjes Lokale vjen pasi bashkë-partiaku i tij dhe paraardhësi Goran Milevski dha dorëheqje nga posti për arsye personale.

LEXO EDHE:

Back to top button