Kuvendi mban sot seancën e 79, në rend dite edhe propozim/ligji për armët

Kuvendi mban sot seancën e 79, në rend dite edhe propozim/ligji për armët

Në Kuvendin e republikës së Maqedonisë së Veriut për sot është caktuar seanca e 79-të, në rend dite të së cilës janë rreth 40 pika.

Deputetët mes tjerash duhet të diskutojnë për Ligjin për kontrollin kufitar dhe ligjin për armët, si dhe ndryshimet në Ligjin për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike.

LEXO EDHE:

Back to top button