Kuvendi votoi ministrat e rinj, ASH zyrtarisht pjesë e Qeverisë

Kuvendi votoi ministrat e rinj, ASH zyrtarisht pjesë e Qeverisë

Me 65 vota “për” Kuvendi pas 14 ditësh debat votoi rikonstruimin e Qeverisë. Me propozimin e kryeministrit Dimitar Kovaçevski, për ministër i Drejtësisë u zgjodh Krenar Lloga, ministër i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti, ministër i Shoqërisë Informatike, Azir Aliu dhe ministre e Ekologjisë, Kaja Shukova. Për ministrat e Aleancës për Shqiptarët votoi edhe kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi. Deputetët e opozitës maqedonase nuk votuan. /Adrian Kerimi

LEXO EDHE:

Back to top button