Kuzeska për bojkotin: Çdo parti është përgjegjëse për veprimet e saj para vetes dhe qytetarëve, LSDM bëri thirrje për dalje masive

Kuzeska për bojkotin: Çdo parti është përgjegjëse për veprimet e saj para vetes dhe qytetarëve, LSDM bëri thirrje për dalje masive

Zëdhënësja e LSDM-së  për mbarëvajtjen e zgjedhjeve theksoi se ato ishin të suksesshme, paqësore dhe dinjitoze, siç i ka hije një vendi anëtar të NATO-s dhe një vendi që ka filluar negociatat me BE-në.

Secila parti duhet t’i përgjigjet vetes dhe qytetarëve për veprimet e saj në zgjedhje, tha zëdhënësja e LSDM-së Bogdanka Kuzeska në konferencën e parë për media pas mbylljes së procesit të votimit, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarit për bojkotin në komunat me popullatë dominuese shqiptare.

LEXO EDHE:

Back to top button