Ky është ishulli që ndaloi plotësisht shitjen e cigareve për ajër më të pastër!

Ky është ishulli që ndaloi plotësisht shitjen e cigareve për ajër më të pastër!

Ishulli holandez Schiermonikog ka vendosur të ndalojë plotësisht shitjen e cigareve dhe produkteve të duhanit në supermarkete. Lëvizja revolucionare ngjalli interes pasi ishulli ishte ndër të parët në botë që miratoi një ndalim kaq të rreptë.

LEXO EDHE:

Back to top button