Ky është PS5 më i shtrenjtë në botë

Prodhuesi rus Caviar e ka mbështjellë konsolën PS5 me ar 18 karat.
Prodhuesi rus i pajisjeve luksoze Caviar ka treguar një Sony PlayStation 5, i cili është zbukuruar me 20 kilogramë ar 18 karatë. Jo vetëm tastiera, por edhe dy kontrolluesit janë të mbuluara me të. Doreza e kontrolluesit është e mbuluar gjithashtu me lëkurë krokodili.
Kompania nuk ka treguar një çmim, por bazuar në çmimin aktual të arit duhet të arrijë në 1.5 milion euro sipas Let’s Go Digital. Specifikimet e PS5 nuk ndryshojnë me dizajnin luksoz. Caviar ka njoftuar gjithashtu një rast ari për Apple Airpods Max dhe Samsung Galaxy S21 Ultra.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button