LASH: Mësimi me prezencë i pazëvendësueshëm


Kryetari I Lidhjes së Arsimtarëve Shqiptarë kërkon që të gjithë nxënësit të kthehen në bankat shkollore, sidomos ata të ciklit të ulët shkollor. Sipas Dardhishtës në shkollat ku ka numër të vogël të nxënësve mësimi duhet të realizohet me prezencë fizike. Ndërkohë Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës mbështet idenë që mësimi për të gjitha ciklet të jetë online.

LEXO EDHE:

Back to top button