Lefkov: Një jave nga tragjedia, Prokuroria ende pa përgjigje

Mile Lefkov nga VMRO-DPMNE i ftuar në emisionin “Rruga drejt” , tha se natën e tragjedisë në Tetovë e gjithë qeveria bëri një ekspertizë politike të aksidentit në vend se të merret me përgjegjësitë e vërtetë të tragjedisë se si ndodhi zjarri.

- Advertisements -

Menjëherë atë natë kanë shkuar, që të përcaktohen arsyet. Ne ende nga Prokuroria Publike, ashtu si i ndjekim në media nuk ka përgjigje, nga çfarë ndodhi zjarri. Ndërsa Prokuroria Publike për Krim të Organizuar dhe Korrupsion, nuk e di nëse janë marrë dokumente nga Byroja për Prokurime Publike. Por, çfarë pamë atë natë? E pamë se e tërë Qeveria bëri një ekspertizë politike të aksidentit. Në vendngjarje e pamë si shfaqet kryeministri…

LEXO EDHE:

Back to top button