Libri i gjeografisë, Ahmeti: Ministrat s’mund të jenë edhe redaktorë

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i merr në mbrojtje ministrat e arsimit që ishin nga radhët e partisë së tij. Ai thotë se ish ministrat që kanë udhëhequr me Ministrinë e Arsimit për disa vite, nuk janë redaktorë dhe lektorë për librave për t’i larguar përmbajtjet fyerëse nga të njëjtat. Duke iu referuar librit të gjeografisë, Ahmeti thotë se fyerjet janë banale dhe se me libra të tillë nuk mund të mësohet. Ndërkohë libri i Gjeografisë është botuar që në vitin 2002, periudhë kur partia e Ahmetit ishte bërë pjesë e Qeverisë.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button