Liderët e G7 pozojnë në “foton familjare” përpara nisjes së samitit treditor

Liderët e G7 kanë pozuar për “foton  familjare” në Gjirin Carbis, Angli përpara nisjes së seancës së parë plenare të samitit treditor.

- Advertisements -

Drejtuesit e ekonomive të përparuara të botës po mblidhen sot në Cornish për herë të parë që nga fillimi i pandemisë të koronavirusit, ndërsa mirëpritën Presidentin Joe Biden si një anëtar të ri që mbërriti me qëllimin për të rivendosur aleancat tradicionale amerikane.

Tema e parë që do të diskutohet është ekonomia globale si dhe norma e taksave globale e ndihma për vendet në nevoje.

LEXO EDHE:

Back to top button