Lideri i opozitës izraelite: Netanyahu t’i japë fund luftës në Gaza

Lideri i opozitës izraelite: Netanyahu t’i japë fund luftës në Gaza

Yair Lapid, lideri i opozitës izraelite, ka bërë thirrje për t’i dhënë fund luftës së Gazës.

Ai i kërkoi qeverisë izraelite të përfundojë një marrëveshje të përhershme armëpushimi me Hamasin dhe të kthejë robërit izraelitë, sipas Radios së Ushtrisë Izraelite.

Lapid thase ushtria izraelite bazohej në rezerva dhe se “nuk ishte e përshtatshme për luftëra të gjata”.

LEXO EDHE:

Back to top button